Visar alla 8 resultat
En klassisk Rågkaka med svenskt, rökt kalkonbröst. Mild och god smak.
Djupfryst vara som är ätklar efter upptining. Förvaras i Kylskåp (+5C). Hållbarhet: max 5 dagar. Den tinar på 3h i kylskåpstemp (+5C), när de packats upp ur kartong.
Förskuret ljust sandwichbröd med frön. Endast att tina och servera. 23 cm.
Tina/optøs i plastpåse/plastikpose ca 80 minunter innan servering. Brödet kan även/eventuelt bakas i 2 min i ca 200 grader efter upptinning/optøning. Serveras direkt därefter.
Färdigbakad ljus bagel toppad med vallmofrön.
Portionsbröd som blivit favorit, bakas på korn- och rågmjöl med knapriga linfrön och solroskärnor.
Tina servera portionsbröd.
Färdigbakat skivat matbröd av franskbrödstyp.
28 st skivor per bröd