Generella villkor


Endast företag eller representanter för föreningar, som är över 18 år och myndig med full juridisk rätt att ingå avtal med annan part, har rätt att utföra inköp via Sports Cater.

PRISER

Alla priser är angivna i Svenska kronor och exkl. moms och gäller tillsvidare.

BESTÄLLNING

Beställningen görs via vår webshop. En bekräftelse på mottagen order skickas automatiskt efter att beställningen är mottagen hos oss. Vi levererar inte automatiskt restorder om produkten är slut. Vid felaktigt angiven E-postadress kan vi bli vi tvungna att makulera ordern om vi inte kommer i kontakt med er på annat sätt.Tilläggsbeställningar eller förändringar kan vi inte helt garantera att levereras med huvudbeställningen utan räknas då som en ny beställning.Orderstop tid är dagligen kl.15.00 och leverans sker 1-2 dagar efter order. Beställningar som görs efter kl.15.00 har således 1-2 dagars leveranstid.

LEVERANSER

Leverans till den av er angivna leveransadressen dagtid mellan 08.00-17.00. Vi kan tyvärr inte tidsbestämma leveransen då det beror på trafik och övriga stopp. Vi kan dock ringa er 30-60 min innan leverans om så önskas.  Det är därför viktigt att någon finns på plats under dagen för att ta emot godset. OBS! Går även att ange annan leveransadress om så önskas(exempelvis arbete eller bostad) Om ingen mottagare finns på plats går er order tillbaka till vårt lager. Ni kan då antingen mot en utkörningsavgift boka ny hämtning eller hämta ut godset själva. i bägge fallen ange ert order id.Adress till vårt lager hops vår lagerpartner Lundbergs Fastfood och Café är: Hantverkarvägen 9A, 145 63 NORSBORG.Vi frånsäger oss ansvaret för varor som av ovan anledning gått i retur till oss och som legat längre än 2 dagar på vårt lager i väntan på uthämtning.Eventuella fraktskador ersätts fullt ut mot reklamation inom 2 dagar från leveransdatum.

KREDITPRÖVNING

Sports Cater genomför en sedvanlig kreditprövning på angivet organisationsnummer av det sökande företaget/föreningen.

BETALNINGSVILLKOR FÖRENING/FÖRETAG

Faktura 10 dagar netto

ICKE MOTTAGET OCH OUTLÖST GODS

Kommer att faktureras kund fullt ut till sitt rätta varuvärde inklusive frakt.

PRISER OCH FRAKTAVGIFTER

Fraktfria leveranser inom Stockholm/Mälardalen där vi har distribution.Reklamation & ångerrätt
Om något fel skulle föreligga ber vi dig kontakta Sportscater.se.  Vårt ansvar är begränsat till varans värde samt eventuella returkostnader. För att varan ska kunna reklameras måste originalförpackningen finnas kvar.Privatpersoner har ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen (SFS 2005:59). Det innebär en rätt att inom 14 dagar från leverans ångra köp av vissa varor. Ångerrätten gäller inte varor som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas eller som snabbt kan försämras eller bli för gamla.Du kan därför inte ångra köp av matvaror, däremot exempelvis  servetter och – och engångsartiklar. Du har rätt att undersöka varan men den ska vara i så kallat väsentligen oförändrat skick, vilket innebär att varan ska vara i gott skick och att originalemballaget ska finnas kvar. Kund som vill utöva sin ångerrätt ska kontakta oss på Sports Cater.