Ett starkt engagemang och kvalitetsprodukter

Sports Cater är en fullservice grossist för sport och föreningslivet. Som partner till Lundbergs Fastfood och Café/Solna Korv erbjuder vi ett komplett utbud och på lager har vi alltid ett noga utvalt utbud av kvalitets produkter från svenska producenter anpassat för sport och föreningslivet. 

Vårt mål med verksamheten är att förenkla er vardag och förgylla den för era gäster med bra mat och tilltugg. Genom enkla och tydliga beställningsvägar och leveransrutiner vill vi spara er värdefull tid.

Vi har egen distribution i stora delar Mälardalen ( Nyköping, Uppsala, Västerås) och anlitar extern distributör i övriga Sverige.

Du kan lägga order i vår webshop (mobilanpassad) när det passar dig och vi levererar den inom 1-2 dagar.

Ett starkt engagemang och kvalitets produkter är vårt signum ofta från mindre hantverksproducenter och svenska råvaror.  Vi ska för våra kunder vara en pålitlig, engagerad partner som ger service och omtanke.

Vad våra kunder säger om oss

”Med Sports Cater kan vi ha precis det utbud vi önskar. De har bredden och djupet. Saknar de en artikel så tar de hem den för oss. Nu får vi allt från en leverantör. En kontakt, en leverans och en faktura. Jätte smidigt.Sports Cater hjälper oss att sälja mer genom ett heltäckande utbud och kampanjer. Det fräscha utbudet har gett vår cafeteria ett rejält lyft.Sports Cater har vi förenklat arbetet med beställningar och leveranser. VI beställer allt från städ material till korv på samma leverans. Nu har vi också ett bredare, färskare och hälsosammare sortiment.”

-HELENA NORDLÖF, ENSKEDE IK

“Genom Sports Cater kan vi nu servera förstklassig mat till priser alla har råd att köpa på våra event och cuper.Vi har vår egen kontaktperson som ser till våra behov, de är flexibla och hjälpsamma.”

-HUDDINGE HOCKEY