Sports Cater - Den enda leverantör du behöver

Det ska vara enkelt att servera våra barn bra måltider och snacks före och efter träningen, på cuper och andra evenemang. Och dessutom ska det vara rent, fräscht och snyggt presenterat tycker vi. Och som inte det räckte tycker vi dessutom att de som brinner för sport ska få göra det, utan att behöva tänka på allt det där andra. Därför erbjuder vi en massa smarta saker under ett och samma tak:

Bättre varor & kassa

Vi jobbar med de absolut bästa och mest konkurrenskraftiga produkterna inom sport, aktivitet och hälsa från kända och efterfrågade varumärken.

Paketlösningar

För ökad exponering och bättre försäljning erbjuder vi kostnadsfritt allt från olika kyllösningar och glassboxar till skräddarsydda menyer med LED-skärmar.

Allt för cupen

När det är dags för cup har vi allt ni behöver -ett komplett produktsortiment med allt från kol och engångsmaterial till hamburgare och sallad. Behöver du låna korv- och grillvagnar har vi det med.

Catering

I samarbete med vår kock Kjell, som har 35 års erfarenhet av kockyrket, erbjuder vi alla dagar i veckan catering och levereras i värmelådor mat inför cuper, event, kurser i Stockholmsområdet.

Bättre varor & bättre kassa

Genom att erbjuda de absolut bästa och mest konkurrenskraftiga produkterna inom sport, aktivitet och hälsa tillsammans med en helhetslösning som grossist vara en lösning på föreningslivets utmaningar inom varuförsörjning.

Paketlösningar - Gratis lån av frysar, kylar och menyer

Vi erbjuder kompletta paket kostnadsfritt för bättre försäljning och exponering i er kafeteria eller anläggning. Allt från olika kyllösningar till skräddarsydda menyer med LED-skärmar. Eller varför inte en glassbox för stycksaker från Sia? Vi har det du behöver!

Helhetslösningar för event/tävling/cuper

Låt Sports Cater bli en självklar partner till det mindre eventet eller till den stora cupen. Vi erbjuder full service, personlig kontakt, komplett produktsortiment med allt från kol och tändvätska till engångsmaterial och korv, hamburgare, sallad etc. Vi har dessutom utlåning och uthyrning av exempelvis korv- och grillvagnar och korvvärmare. Vår uthyrning sker i samarbete med Lundbergs Fastfood/Solna Korv.

Kontakta oss för mer info: 

0761866627 eller [email protected]

Catering

Vi erbjuder catering inför cuper, event, kurser och andra evenemang i Stockholmsområdet alla dagar i veckan. I samarbete med vår kock Kjell, som har 35 års erfarenhet av kockyrket, tillagas all mat i restaurang/catering kök i Västberga, och levereras sedan i värmelådor till er. Det är dessutom *fri utkörning om ni beställer minst 50st matlådor.

*Vissa lokala avvikelser kan förekomma och där tillkommer fraktkostnad.


Vill du också effektivisera era inköp?

Skapa ett konto hos oss och börja handla online redan idag. En beställning, en faktura, en leverans. Kan det bli enklare? Jo, just det -vi levererar till hela Sverige och vill du ha din leverans till Stockholm-Mälardalen är det dessutom GRATIS!

SKAFFA KONTO